Panda Dome Essential

 

Сърфирай сигурно – Новата Panda Dome Essential е най-лесната за използване и най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence – колективния разум, този продукт ви гарантира повече безопасност и бързина от когато и да било.

VPN – получавате ежедневно до 150МБ безплатнен VPN трафик. Услугата Ви позволява да сърфирате спокойно, без притеснения от атаки от типа man-in-the-middle

Защити семейството си – Насладете се на най-дигурната антивирусна защита и сърфирайте, пазарувайте и играйте онлайн без каквито и да е притеснения. Защитавате цялото Ви семейство от неподходящо съдържание, като насилие и порнография, с помощта на функцията “Родителски контрол” *Забележка:

Защити се от хакери – Panda Dome Complete включва защитна стена, която пази домашната Ви мрежа от натрапници и нежелани опити за връзка. Общувайте в чат, споделяйте снимки и видео, извършвайте банкови операции и пазарувайте онлайн, четете предпочитаните си блогове или просто сърфирайте в уеб пространството с абсолютно спокойствие и без прекъсвания.

 

Контрол на приложенията – Използването на Контрол на приложенията позволява на потребителите да контролират кои и какви приложения да се стартират на компютъра.

 

Уважаеми потребители,

Ако сте нов клиент и за първи път ползвате нашите продукти, можете да ги свалите и инсталирате от тук:

http://acs.pandasoftware.com/Panda/PDE/190561/PANDADE.exe

Ако преди това сте използвали друг продукт за защита, е добре първо да го деинсталирате и рестартирате компютъра си.

След като стартирате изтегления файл Ви посреща следния екран, на който трябва да въведете код за активиране на услугата :

Кодът за активиране сте получили заедно с този документ на електронната си поща.

След въвеждането на кода следва екран за избор на език и започва същинската инсталация :

 

След като инсталацията завърши стартирайте Panda Dome от бутона „Отвори сега“. Посреща ви екран, на който да създадете свой акаунт в Panda. Там трябва да въведете валиден свой e-mail адрес:

Ако вече сте си създали акаунт, ще ви поиска паролата за него. Ако не сте създавали акаун до сега, ще видите съобщение, че трябва да потвърдите вече въведения e-mail адрес. Това става като отворите поченската си кутия, в нея вече би трябвало да сте получили автоматично генерирано писмо от Panda Security, в което има бутон за потвърждение на акаунта, който Ви препраща на страница, в която да си въведете парола, с която за в бъдеще да достъпвате услугите на Panda Security, за които сте се абонирали.

След успешната активация трябва да видите началния екран на Panda Dome:

 

В много редки случаи е възможно, поради висока натовареност на сървърите за активация, процеса да не може да приключи нормално при първият опит. Моля да изчакате известно време и да опитате отново.

Ако срещнете проблеми при активирането на продукта или по време на неговото използване, не се колебайте да се обърнете към нашия център за техническа поддръжка – тел. 0700 11113. За да могат колегите от поддръжката да Ви помогнат своевременно и адекватно, е добре предварително да сте изтеглили софтуерният клиент за отдалечена поддръжка от адрес:  https://antivirus.bg/support/