Endpoint Protector

Цялостна DLP система за големи, средни и малки предприятия. Предлага се като хардуерно или виртуално устройство, а също така и като облачна услуга.

Лесни за използване инструменти, които предотвратяват загуба на данни и работят на различни платформи. Осигуряват безпроблемно управление на USB и периферни устройства, сканират данните които се намират и преминават през потребителските машини, използват криптиране и предлагат управление на мобилни устройства.

Основни модули

Пълното DLP решение включва следните модули:

 

Защита на съдържанието

Сканиране на данни, които преминават през потребителските машини

Следите, контролирайте и блокирайте файловите трансфери. Подробен контрол чрез едновременно съдържание и проверка на контекста на файловете.

  

Управление на устройствата

Управление на USB и периферни устройства

Заключване, наблюдение и управление на устройства. Прецизен контрол, базиран на идентификационния номер на устройството, идентификационния номер на продукта, серийния номер и др.

  

Криптиране

Автоматично USB криптиране

Шифровайте, управлявайте и защитавайте USB устройства за съхранение на данни, като предпазвате данните веднага щом сте ги въвели на периферното устройство. Базирано на парола, лесно за използване и много ефективно.

 

eDiscovery

Сканиране на данни, които се намират на потребителските машини

Откривате, шифровате и изтривате чувствителни данни. Подробна проверка на съдържанието и контекста чрез ръчни или автоматични сканирания.

  

Управление на мобилни устройства

Enterprise Mobility Management Обезопасявате, откривате и управлявате мобилни устройства. Инсталирате приложения и правите системни настройки, изтривате отдалечено информацията на устройствата.

  
 

Предлага се като:

Хардуерно и виртуално устройство, както и като облачна услуга

Endpoint Protector Накратко


В полза за GDPR

Модулите покриват изискванията на регламента.


Пълен контрол над преносими устройства

Контролирайте и задавайте права за периферни устройства и портове в раздела "Управление на крайни точки" и създавайте правила за потребители, компютри и групи.


Наблюдава и блокира трансфера на данни

Спрете изтичането на данни през най-често използваните програми като имейли, браузъри и други онлайн приложения чрез раздела "Защита на съдържанието".


Междуплатформен модул eDiscovery

Създавайте правила за проверка на данни, които се намират на защитени компютри с Windows, MacOS и Linux. Откривайте чувствителни данни, които се намират на машините, шифровайте ги или изтрийте.


Сигурност на данните за мобилни устройства

С една и съща конзола за управление, можете да задавате правила за сигурност за корпоративни или потребителски мобилни устройства.


Защита за Windows, macOS, и Linux

Endpoint Protector е междуплатформената DLP на съвсем ново ниво. Защитавайте данните срещу загуби и кражби на всички крайни точки на компанията.

Как работи?

Endpoint Protector брошура


Нашият водещ продукт е DLP решение, доставено като хардуер или виртуално устройство. Той осигурява всички функции, необходими за предпазване на чувствителни данни от заплахи, идващи от преносими устройства за съхранение, облачни услуги и мобилни устройства.

Свали

Endpoint Protector продукти


Подходящи за всякакъв вид мрежи, нашите решения за предотвратяване на загубата на данни предлагат 100% гъвкавост при разполагането. Правете бърз преглед на продуктите, функционалността, функциите и поддържаните операционни системи.

Виж

Заяви демо

Изпробвайте продукта като заявите демо версия