Ние ви помагаме да намерите и защитите Вашите чувствителни данни

Първата стъпка към спазването на GDPR

Ние Ви помагаме да намерите и защитите вашите чувствителни данни. Компании от всякакъв мащаб са постоянно изправени пред заплахата от хакери, които искат да откраднат различни видове чувствителни данни и да ги продадат в тъмната мрежа.

По тази причина откриването и подсигуряването на лични данни никога не е било по-важно. Ако искате да се предпазите от заплахата да бъдат компрометирани фирмените Ви данни решението Enterprise recon е именно за Вас!

Готови ли сте

да откриете Вашата чувствителна информация?

5,000 - 100 000+ Системи
Enterprise recon

Ground Labs създаде инструмент за откриване на чувствителни данни, който идентифицира, наблюдава и възстановява чувствителните лични данни, съхранени локално и в облака.

Над 200 типа данни от 50 държави.

Мощно сканиране на персонализирани типове данни.

Oбединено подробно отчитане.

Уникални функции за възстановяване.

Структурирани и неструктурирани данни.

Виртуален уред - предварително конфигуриран.


instalacia za 30 minuti

ИНСТАЛАЦИЯ ЗА 30 МИН

Предварително конфигуриран за повече от 200 вида лични данни - няма нужда от специализирани машини и квалифициран персонал, за да инсталирате на място. Инсталирате виртуална машина/Virtual Machine и веднага започнете да намирате чувствителни данни.

nisko vuzdeistvie vurhu proizvoditelnostta

НИСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ

Enterprise Recon е изключително лек и не натоварва вашата мрежа в сравнение с всяка друга алтернатива. Уникалният дизайн позволява пълен контрол на системните ресурси и минимален трансфер на данни.

v suotvetstvie s regulaciite

В СЪОТВЕТСТВИЕ С РЕГУЛАЦИИТЕ

Enterprise Recon значително ще намали времето, необходимо за спазване на основните стандарти за сигурност на данните, в сравнение с използването на който и да е самостоятелен подход.

Търсене в цялата организация
За Чувствителни Данни

Enterprise Recon поддържа Windows, MacOS, Linux, FreeBSD, Solaris, HP-UX и IBM AIX, използвайки опцията "Agent" и "Agentless".

Enterprise Recon също търси в широк спектър от хранилища за съхранение на данни, използвайки възможности за дистанционно сканиране, включително опция EBCDIC за мейнфрейм.

Открийте над 200 вида
Лични Данни от над 50 Държави

Трябва ли да спазвате GDPR, или друг PII стандарт за защита на данните?

Enterprise Recon идва готов за употреба с голям брой PII типове данни, които можете да избирате и да търсите незабавно.

Примерите за PII типове данни включват кредитна карта, шофьорска книжка, паспорт, име, адрес, телефонен номер, дата на раждане, национален идентификационен номер, здравни данни и др.

Само откриването на данните
Не е Изцяло Завършена Работа

Oсвен просто да идентифицира рисковете за съхранение на данни, Enterprise Recon се възползва от възможностите си, като ви дава възможност за възстановяване, за да предприемете положително действие върху чувствителните данни.

Намирайте чувствителни данни
В Структурирани и Неструктурирани местоположения

Enterprise Recon предлага възможност за търсене на стотици типове файлове, включително изображения в неструктурираното хранилище на файлове на сървъри, работни станции, електронна поща и облачни решения, включително Office 365, Google, Azure или Amazon AWS.

По-важното е, че Enterprise Recon извършва прецизно откриване на данни на Вашите големи структурирани бази данни. Поддържат се 9 големи вендора на база данни.

Заяви демо

Изпробвайте продукта като заявите демо версия