КОМПЛЕКСНО РЕШЕНИЕ, КОЕТО ОСИГУРЯВА СИГУРНОСТТА, УПРАВЛЕНИЕТО И ПОДДРЪЖКАТА НА ВАШАТА IT СТРУКТУРА ОТ ОБЛАКА 

vector_zone_epp

Fusion предлага защита, наблюдение, управление и поддръжка за всички Windows, Mac и Linux работни станции, включително лаптопи и смартфони както и виртуални машини.

Открийте предимствата на FUSION
Максимална защита
Централизирано управление и контрол
Проактивна поддръжка
Инвентаризация и справки в реално време
ОЩЕ ПРЕДИМСТВА НА FUSION
ticket_systemТИКЕТ СИСТЕМА ЗА ИТ ОТДЕЛА
Fusion включва тикет система за организиране и класифициране на инциденти и споделяне на полезни практики по конкретни проблеми.
remote_messagingОТДАЛЕЧЕН КОНТРОЛ И СЪОБЩЕНИЯ
Fusion позволява отдалечен достъп до потребителите в корпоративната мрежа (споделен достъп или пълен контрол над машината) комуникация през месидж система на клиентската машина.
Profile_based_configurationПРОФИЛ БАЗИРАНА КОНФИГУРАЦИЯ
Създайте различни политики на сигурност и достъп за различните потребители или групи потребители. Бели и черни списъци с нива на достъп до уеб съдържание, забрана на външни устройства и портове.
secure_device_managementУПРАВЛЕНИЕ НА УСТРОЙСТВА
Ограничете входните точки на мрежата като: USB портове и модеми, уебкамери, DVD/CD четци и други. Решението дава възможност за създаване на бели списъци за разрешените външни устройства и нива на достъп до тях (пълен достъп, четене, записване).
flexible_installationГЪВКАВА И БЪРЗА ИНСТАЛАЦИЯ
Изключително удобна, бърза и лесна инсталация на цялата мрежа. Може да стане по два начина: по е-мейл, чрез изпращане на линк за изтегляне на инсталационния файл или прозрачно, при наличие на активна директория, Tivoli, SMS).
malware_freezerMALWARE FREEZER
С Malware Freezer си осигурявате допълнително ниво на сигурност. Решението автоматично блокира съмнителни файлове в карантината иа ко до 7 дни не се установи какви са те, автоматично биват възстановени на клиентската машина.
TECHNICAL REQUIREMENTS
WEB CONSOLE
WINDOWS WORKSTATIONS AND FILE SERVERS
MOBILE DEVICES
EXCHANGE SERVER
SUPPORTED VIRTUALISATION ENVIRONMENTS
DOCUMENTATION
CASE STUDIES

ВСИЧКИТЕ НИ КОРПОРАТИВНИ РЕШЕНИЯ И ПРОДУКТИ

Email and Websecurity »
Security against advanced threats »
PerimeterSecurity »