Endpoint Protection Platform (EPP)

WatchGuard
EPP

Може ли текущата ви антивирусна програма да се справи с рансъмуер?

Продуктът WatchGuard EPP е много повече от антивирусна програма, базирана на сигнатури, за да спре злонамерен софтуер, рансъмуер и заплахи, които използват неизвестни уязвимости от типа нулев ден. Управлява се с интуитивна облачна конзола и лек агент, който не пречи на производителността на крайните устройства.

Ключови характеристики
.

Защита на крайната точка срещу зловреден софтуер, ransomware и най-новите заплахи

Защитна стена на управляваната крайна точка

Усъвършенствана дезинфекция

Подробна защита и докладване в реално време

„Фризър“ за злонамерен софтуер за изолиране и възстановяване на злонамерен софтуер, ако е необходимо

Уеб филтриране и наблюдение на активността

Watchguard Endpoint Security: Критичен елемент от нашата единна платформа за сигурност

Архитектурата на Unified Security Platform на WatchGuard позволява на екипите по сигурността да използват цялостна защита за мрежи, крайни точки, Wi-Fi и самоличности. Функциите на платформата включват, без допълнителни разходи, WatchGuard Cloud, който осигурява оперативна автоматизация, централизирано администриране, видимост и отчитане; ThreatSync, истинско XDR решение; и допълнителни възможности, които укрепват ИТ сигурността.

Вижте ГОЛЯМАТА КАРТИНА с помощта на WatchGuard Cloud

Получете пълна видимост и вземайте навременни и ефективни решения относно вашата мрежова сигурност навсякъде и по всяко време.

Научете повече за Вашата мрежа тук >

Безкомпромисна защита за всяко устройство

Вашите бизнес устройства са основна цел за киберпрестъпниците. WatchGuard EPP използва усъвършенствана защита за защита срещу зловреден софтуер, ransomware и нови заплахи. Той проверява WatchGuard Threat Intelligence в реално време, използвайки огромно хранилище за заплахи и алгоритми за машинно обучение за бързо откриване на злонамерени атаки.

Централизирано управление на крайните устройства

Управлявайте сигурността на устройствата от една интуитивна облачна конзола. Опростете операциите и подобрете управлението, без да има нужда специфична инфраструктура. Насладете се на лесно , автоматично внедряване с автоматични програми за деинсталиране, за бърза миграция и интуитивен уеб интерфейс.Управлявайте лесно всички Ваши устройства.

Защитете крайните устройства за секунди

Активирайте защитата във Вашата организация с инстаация на един-единствен лек агент. Той не влиялияе на производителността на крайната точка и не изисква сложна настройка. Получете цялостна защита за всички Windows, macOS и Linux системи, плюс Android и iOS устройства, независимо дали са онлайн или офлайн.

Наблюдавайте рисковите крайни устройства

Кибер рисковете могат сериозно да повлияят на вашите системи, ако решенията за крайни точки не са правилно конфигурирани. Непрекъснато оценявайте и укрепвайте позицията си на сигурност с мониторинг на риска в крайна точка. Открийте уязвимости и слабости в конфигурацията в крайни точки, където е внедрен WatchGuard EPP, за да предотвратите инфекции и смущения.

Разкрийте слабостите в ИТ системите

Защо да започнете да правите корекции, когато вече е твърде късно? Идентифицирайте ранно уязвимостите на системата и софтуера и предприемете проактивни стъпки за отстраняването им. Инструментът за оценка на уязвимостта на WatchGuard EPP ви помага да оцените и приоритизирате слабостите в сигурността, поддържайки системите защитени и вашия бизнес пред нововъзникващите заплахи.