Endpoint Security

SERVICES

Основни Продукти
в Endppoint Security

urgent-alert-warn-caution-emergency-siren

WatchGuard Endpoint Security

Предоставят технологии, необходими за спиране на усъвършенствани кибератаки към крайните устройства, като включват антивирус от следващо поколение (EPP), решения за откриване и реакция на крайни точки (EDR) и DNS филтриращи решения. Можете да добавите и пълен набор от интегрирани модули за управление на актуализации, защита на чувствителни данни, криптиране на дискове и USB устройства. Всичко това става чрез един лек агент и се управялва в една облачно базирана платформа.

WatchGuard EPDR

Едно решение за цялостна сигурност на крайните точки. обединява нашите възможности за защита на крайни точки (EPP) и откриване и реагиране на крайни точки (EDR) в един лесен за закупуване продукт, осигуряващ максимална сигурност срещу усъвършенствани заплахи
Analytics, chart, graph, laptop, screen, statistics

WatchGuard Advanced EPDR

Усъвършенстваната версия на WatchGuard EPDR предоставя всички възможности, които ще намерите в нашия стандартен EPDR, но с допълнителни функции за проактивно търсене на компрометирани крайни точки или защита срещу най-често срещаните техники за атака без зловреден софтуер.

WatchGuard EDR

WatchGuard EDR (Endpoint Detection and Response) използва усъвършенствани технологии, управлявани от ИИ, за да разшири вашата стратегия за сигурност отвъд конвенционалните модели, осигурявайки солидна защита за устройства, потребители и данни.

WatchGuard EPP

WatchGuard EPP предлага усъвършенствани технологии за предотвратяване и защита срещу ежедневните бомбардировки от кибератаки, което го прави основен инструмент за всяка организация от всякакъв размер.

Watchguard Endpoint Security: Критичен елемент от нашата единна платформа за сигурност

Архитектурата на Unified Security Platform на WatchGuard позволява на екипите по сигурността да използват цялостна защита за мрежи, крайни точки, Wi-Fi и самоличности. Функциите на платформата включват, без допълнителни разходи, WatchGuard Cloud, който осигурява оперативна автоматизация, централизирано администриране, видимост и отчитане; ThreatSync, истинско XDR решение; и допълнителни възможности, които укрепват ИТ сигурността.

Вижте ГОЛЯМАТА КАРТИНА с помощта на WatchGuard Cloud

Получете пълна видимост и вземайте навременни и ефективни решения относно вашата мрежова сигурност навсякъде и по всяко време.

Научете повече за Вашата мрежа тук >

Открийте и смекчете невидимите заплахи

WatchGuard Endpoint Protection Detection & Response (EPDR) съчетава нашия широк набор от EPP технологии с нашите EDR възможности за компютри, лаптопи и сървъри за откриване на заплахи, които традиционните решения дори не могат да видят.

Увеличете ефективността от SOC

WatchGuard Advanced EPDR разширява WatchGuard EPDR отвъд управлението на сигурността до операции по сигурността с интелигентни възможности за бързо разследване и реакция.

Поемете контрола над напредналите заплахи

WatchGuard Endpoint Detection & Response (EDR) допълва други EPP решения, като добавя пълен набор от EDR възможности за автоматизиране на откриването, ограничаването и отговора на всяка напреднала заплаха.

Оптимизирайте сигурността си с Антивирус от ново поколение

WatchGuard Endpoint Protection Platform (EPP) е ефективно, облачно базирано решение за сигурност, което включва антивирус от следващо поколение за всичките ви настолни компютри, лаптопи и сървъри, работещи под Windows, macOS и Linux.