Endpoint Protection, Detection and Response

WatchGuard EPDR

Едно решение за пълна сигурност на крайната точка

WatchGuard EPDR обединява нашите възможности за защита на крайни точки (EPP) и откриване и реагиране на крайни точки (EDR) в един лесен за закупуване продукт, осигуряващ максимална сигурност срещу усъвършенствани заплахи атакуващи крайните точки. Ние използваме традиционни техники, базирани на сигнатури, с разширени функции и услуги за уникално, цялостно предложение. Осигуряваме непрекъснато наблюдение на крайната точка, откриване и класифициране на цялата дейност. По този начин можем да разкрием и блокираме аномално поведение на потребители, машини и процеси. В същото време проактивно откриваме нови техники и тактики за хакване и укриване на заплахи, за да въоръжим бързо нашите клиенти. Тези подобрения са включени без допълнителни разходи и незабавно добавят допълнителен интелигентен слой на защита, за да изпреварите атакуващите.

Ключови характеристики
.

EDR за непрекъснато наблюдение, което предотвратява изпълнението на неизвестни процеси

Автоматично откриване и отговор за таргетирани атаки и експлойти в паметта

Приложение с нулево доверие и функции за лов на заплахи, доставени като управлявани услуги

Поведенчески анализ и откриване на IoA (индикатори за атака) скриптове, макроси и др.

Възможности за защита на крайни точки, като URL филтриране, контрол на устройството и управлявана защитна стена

Лек агент и лесна за използване облачна конзола с подробни отчети

Гготов ли е Вашият екип да подобри своята практика за операции по сигурността?

Нападателите използват легитимни инструменти и поведение, за да останат невидими. Екипите по киберсигурност трябва да приложат операции по сигурността и да свържат подозрителни индикатори, за да намалят щетите. WatchGuard Advanced EPDR осигурява автоматично откриване на злонамерени файлове и поведенчески анализ, което улеснява анализаторите да откриват по-слаби сигнали за заплахи и бързо да поемат контрола върху компрометирани крайни точки, за да разследват и предотвратяват пробиви.

Научете повече за Вашата мрежа тук >

Защита срещу съвременни кибератаки

WatchGuard EPDR е иновативно решение за киберсигурност за лаптопи, компютри и сървъри, което съчетава най-широката гама от технологии за защита на крайни точки (EPP) с EDR възможности. Защитава потребителите от усъвършенствани заплахи, APT, злонамерен софтуер от типа нулев ден, рансъмуер, фишинг, руткитове, експлойти в паметта и атаки без злонамерен софтуер,. Също така предоставя IDS, защитна стена, контрол на устройствата и възможности за филтриране на URL съдържание. EPDR автоматизира действията за превенция, откриване, ограничаване и реагиране на заплахи, като осигурява максимална сигурност и е лесно за управление и внедряване.

100% успеваемост с концепцията "нулево доверие"

С тази услуга процесите се класифицират като зловредни, или като безопасни, преди да се позволи само на безопасните да се изпълняват на всяка крайна точка. По този начин се активира крайната позиция за отказ по подразбиране. Нашата AI система автоматично класифицира 99,98% от всички работещи процеси, като останалият процент се класифицира ръчно от експерти по киберсигурност. Този подход ни позволява да класифицираме 100% от всички двоични файлове, без да създаваме фалшиви положителни или фалшиви отрицателни резултати.

Открийте нападателите с Threat Hunting

Нашият екип от експерти по киберсигурност анализира всяка подозрителна дейност, потенциално свързана с хакване, и проучва индикаторите за атака, за да открие техники за избягване и компрометиране. Нашите ловци също така проактивно търсят модели на аномално поведение, които не са идентифицирани преди това в мрежата, за да подобрят защитата на EPDR:
- Намалете MTTD и MTTR (средно време за откриване и средно време за реакция).
- Създайте нови правила, представляващи нови IoA, които могат да бъдат доставени до крайните точки, за да ги защитите бързо срещу нови атаки.
- Получете препоръки за това как да смекчите атака и да намалите повърхността на атака, за да не станете жертва на бъдещи атаки.

Обединете защитата на мрежата и крайните точки

WatchGuard EPDR се управлява в WatchGuard Cloud, осигурявайки изглед от един панел към цялата ни архитектура на Unified Security Platform. WatchGuard Cloud е един централизиран интерфейс за предоставяне и управление на мрежова сигурност, усъвършенствано откриване на заплахи, многофакторно удостоверяване и сигурност на крайната точка.

Разкрийте рисковете от уязвимости

Защо да започнете да правите актуализации, когато вече е твърде късно? Идентифицирайте потенциални уязвимости и вземете проактивни мерки за смекчаването им, преди нападателите да ги използват. Инструментът за оценка на уязвимостта помага на фирмите да оценят и приоритизират слабостите и уязвимостите в сигурността в приложенията и системите, така че да подобрите позицията си на сигурност и да гарантирате, че вашата организация остава пред най-новите заплахи.